Hobbynaailes

Naailes voor beginners en gevorderden.

Met de mogelijkheid patronen op eigen maten te tekenen aan de hand van een duidelijk lesboek. Een patroon tekenen op eigen maten biedt veel voordelen. Een leuk model uit een modetijdschrift of de winkel, je eigen ontwerp of idee: je kunt het zelf maken. En omdat het model op eigen maten getekend is zullen er minder aanpassingen nodig zijn. Er kan ook gewerkt worden uit bladen als Knipmode, Burda en La maison Victor. Op mijn Facebookpagina modevakschool Karin Versaevel kun je zien wat er zoal gemaakt wordt tijdens de lessen.

 

De lessen worden gegeven in groepjes van 5-6 personen. Je werkt in eigen je tempo onder persoonlijke begeleiding aan je project. De lessen zijn wekelijks met uitzondering van de schoolvakanties.

Op het atelier zijn kwaliteitsmachines van Pfaff en een lockmachine aanwezig, aangeschaft bij De Naaimachinezaak in Breda: http://www.denaaimachinezaak.nl

Tijdens de lessen kun je stoffen en fournituren bestellen dankzij een samenwerking met Kriatief. Van de stoffen zijn staaltjes aanwezig zodat je de kleur en de samenstelling goed kunt beoordelen.

Modevakschool Karin Versaevel

Langelaar 47

4847 EK  Teteringen

06-25588502